Saturday, April 17, 2010

LOR



Awat sepi semcm blog korang nie?

busy kah? *_*

sila jawab...

3 comments:

eilah_1912 said...

hurm..sape tny sape ni??

Faratira Aimiza said...

meh sini..dak chem nak jawab...boleh ke???
utk next week, as usual every week ada lab report kena submit, ada test math, test bio-nano (bengang kot jatuh pd hari yg sama), then ada lab-report thermo (this one in group-erah, fara, syidah n yana)
utk minggu2 seterusnya, ada lab report chem, assignment bio-nano, projek bio-nano, assignment maths, test thermo....

gud luck ya...

shazanaosman said...

ni turn dak i-meche lak jawab...

kitorg especially(shazana,raihan dan syida) tak ler buzy bebenor...ade keje cket je pun yg nk kna buat...mesti xtau keje ape kn?meh nak gatu cket...

keje kami:
1) wat tuto every week for 4 units..

2)this week start lab thermo n lab dynamics...kna wat repot n jwb soalan tuk dynamics lab..

3)assignment dynamics..br je ntar last2 weeks...

4)assignment maths..ritu br ntar..ni dah dpt yg baru punyer..lg susah dr yg dlu...

5)test dynmaics..coming soon..ari rabu ni...

6)test maths...selasa lepas...

7)projek design....xtau nk ckp ape..diam je la...

8)tido: dah byk tido yg tertangguh...

9)tv: dah byk jgk movie yg x sempat nk tgk...mlm ni jgn lupe cerekarama...hrp2 cter best la..

10)basuh baju:memandangkn hdup sendiri di snwey nih...baju2 kami kna basuh sdiri...


ha tu je la untuk takat nih...nanti klu ade penambahan dan penolakan saya akan informkan lagi ye...lg satu, blog sy pn sy x smpt nk update...hehehe